Våre nyheter

Hva er nytt?

les mer

Følg oss på FacebookVelkommen til Avalon Spa & Helse

Avalon Spa & Helse AS er beliggende sentralt i Porsgrunn. Avalon Spa ble grunnlagt år 2000 av Annelie & Conny Stausland. Vi er heldige å kunne samarbeide med flere dyktige hud og kroppsterapeuter for å kunne tilby deg det ypperste av behandlinger. Vi er opptatt av å holde oss faglig oppdatert, og vi er stadig på kurser i inn- og utland. Velkommen inn i vår verden!

Våre spesialfelt

  • Akupunktur
  • Massasjeterapi
  • Medisinsk hudpleie
  • Fotpleie


Møt våre terapeuter

Conny Master akupunktør, soneterapeut, kinesologConny har lang erfaring og utdannelse bak seg innen terapeutisk fotpleie, alternativ medisin, og er blandt annet utdannet innen fillers, soneterapi, akupunktur og pedagogisk kinesologi. Hun er også facilitor i kinesologi og underviser i dette. Conny er også utdannet innen diverse spa-behandlinger i både Oslo og Stockholm. Conny har mastergrad i akupunktur fra Akupunktur Universitetet i Danmark, og hun har spesialiseringskurs i og nakkeproblematikk v/ Dr. Ben Benjamin. Conny har tidligere drevet naturmedisinklinikk på sørlandet.
Silje Hudpleier, Ki-terapeutSilje er utdannet hud og kroppsterapeut ved Stovner VGS. Hun har spesialisert seg på diverse hudproblemer som bl.a. acne og rosacea. Silje er også utdannet Ki-terapeut og jobber med Auriculoterapi og terapeutisk fotpleie. Silje har også spesialisering på urtemedisin og nakkeproblematikk v/ Dr. Ben Benjamin..


Quan Hudpleier, massørQuan er utdannet hudpeier ved Croftholmen i Telemark. Han har også utdannelse som yogamassør fra Axelsons Bodywork School i Oslo. Quan har arbeidet bl.a. på anerkjente Farris Bad og har på kort tid blitt en populær og ettertraktet terapeut hos oss på Avalon.
LillySykepleier, aromateraputLilly er vår sykepleier, og er utdannet ved
Sykepleierhøyskolen i Telemark. Lilly har
også mange års erfaring som
aromaterapeut og har spesialutdannelse
innen rynkebehandling med Botox og
fillere – noe hun har arbeidet med hos
oss siden 2005.

 

Annelie Massasjeterapeut, kosmetologAnnelie er utdannet massasjeterapeut med idrettsmedisin på Axelsons i Sverige. Hennes spesialitet er myofasciale og rolfing-teknikker, og hun har diverse spesialiseringskurser innen faget av bl.a. anerkjente Dr. Ben Benjamin og advanced rolfer Art Riggs. I tillegg til dette har Annelie bakgrunn innen fargeterapi, kinesologi, akupunktur og diverse spautdannelser fra både inn og utland. Hun har jobbet med både spa og massasje i Gøteborg, samt også med profesjonelle dansere/ musikal-artister fra bl.a. "Cats" og "Fame" i Londons West End. Annelie er også utdannet kosmetolog, og hun jobber med medisinsk hudpleie og med permanent makeup.

 

 


Avalon Spa & Helse AS, Friisebrygga 6, 3921 Porsgrunn. Tlf. 35 55 01 01.
Copyright ©2000 - 2013 Avalon Spa & Helse AS og Blissful. All Rights Reserved . Theme design by TemplateSquare.com